28 Nisan 2015 Salı

Çizim Teknikleri-Çocuklarda Hayal Gücü


Çocukların hayal gücünü arttırmak onları yazmaya teşvik etmek için hayal atölyesi isimli kitaplardan bahsetmiştik. Yine çocukların hayal gücünü arttırmak ama bu seferde resim yeteneklerini geliştirmek için hazırlanmış kitaplardan bahsetmek istedim.

 Özellikle çocuğun potansiyeli resim yönünde ise onu desteklemek için çok güzel hazırlanmış bu çizim teknikleri ile dolu kitapları denemenizi öneririm.

Hatta benim gibi çöp adam çizmekten öteye geçememiş olanlar için bile oldukça başarılı sonuçlar veriyor. Kendimi ressam sandım bir ara :-))

İlk çizgiden başlayarak çocuğu sıkmadan içindeki potansiyeli açığa çıkartacaktır. Ortaya çıkan sonuçlar hem sizi hem de çocuğunuzu mutlu edecek.

Biz yaptığımız resimleri kızımın odasının duvarlarına astık. Onlara baktıkça daha çok yapmak istedi.

Bir tanesini denedikten sonra hepsini yapmak isteyecektir.

İyi eğlenceler.....

5 yorum:

  1. blogunuza bayıldım cok faydalı yazılar var.Yanlız bir köseye izleyiciler gadgeti eklerseniz sizi takip etmek daha kolay olur.bende bloguma beklerim ;) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumunuz ve nezaketiniz için teşekkür ederim. Tavsiyenize uyarak izleyici gadgeti yerleştirdim :-) Sitenizi de ziyaret ettim bu arada, çok beğendim. Umarım bloğum geliştikçe sizinki kadar güzel bir hal alır. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Bakımlı Bayan20 Kasım 2015 14:20

    Çocukların hayal gücünün körelmemesi için en etkili yollardan birisi de resim çizmeleri. Bu anlamda çocuklar için resim çizme teknikleri çok faydalı olacaktır. Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir.