2 Haziran 2020 Salı

Çocuklar İçin Kodlama



Merhaba
uzun bir aradan sonra yazmak beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. Bu heyecanı bu mutluluğu özlemişim. Neden bu kadar ara verdim? Hepimiz de olduğu gibi bazen hayatın daha acı yüzlerini görebiliyoruz. Bazı kayıplarım oldu :-( Toparlanma sürecimde bir çok şeyden uzak kalmayı tercih ettim. 
Bunun yanı sıra, iki çocuk ve yoğun iş hayatı ile her şeye birden yetişememeye başladım. Neticede ne kadar süpe rkadın modunda olsam da  hem bir eş hem bir anne hem çalışan kadın olarak benim de limitlerim olduğunu farkettim.  


Bu araya ihtiyacım vardı...

Şimdi ihtiyacım olan ise yine yazmak ve paylaşmak.


Kodlama
Bu aralar oğlum kodlamaya takılmış vaziyette.  Bunlar geçen sene ilk yaptıklarımızdan. O yüzden ilk bunları paylaşmak istedim. Bu resimleri pinterestte görmüştüm ama onlar kalemle boyamışlardı. Bense motor gelişimi için elişi kağıtlarından kareler çizdim ona kestirdim ve pritt ile aşağıdaki komutlara göre yapıştırdık. Böylesi daha çok hoşumuza gitti ve daha çok kazanım olduğuna inanıyorum.







Bu alttakinin tek gözü düşmüş ama göz yerinde olsa bile neye benzediğini ben de anlayamadım :-)



Mutlaka denemelisiniz çocukların bayılacaklarına eminim. Uzun ve verimli saatler geçireceksiniz. 






Bu bir çöp adama benzemiş gibi... ne düşünüyorsunuz..













Eminim içinizde çok yaratıcı olabilecek anneler vardır. Daha güzelleri ortaya çıkacaktır. Farklı dizilimleriniz olursa bizlerle de paylaşırsanız sevinirim.

2 yorum:

Yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir.