22 Mart 2017 Çarşamba

Bloglar Arası Röportaj


Herkese Merhaba,
Bloglar arası röportajı ilk gördüğümde sonucunun bu kadar hoş olacağını ve bana yeni bir arkadaş kazandıracağını inanın tahmin edemezdim. Annesinin Prensesi bloğunun sahibi arkadaşımız bu etkinlik için sana teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunarım. Beni şapşik anne ile eşleştirdiğin ve bu kadar tatlı, özel  ve şirin bir anne ile tanışma fırsatı yarattığın için seni hiç unutmayacağım. :-))
Sevgili şapşik anne bloğunun sahibi güzel arkadaşımla yaptığım röportajı okuduktan sonra arkadaşımın bloğunu alt üst etmeyi unutmamanız dileği ile... hepinize sevgiler....
1- Bloğu ilk gördüğümde çok güzel bir blog ismi diye düşünmüştüm niye ben akıl edemedim ki :-))) neden şapşik anne ?
Eşim bana hep sapşik der. Biraz sakar ve oldukça unutkanım. Şapşik anne oradan geliyor: ))
2-Blog yazmak nereden aklına geldi çok vaktini alıyor mu bu işi yapmaktan memnunmusun, bazı bloglarda görüp kıskanıyorum :-)) çok güzel arkadaşlar bulmuşlar senin de blog arkadaşların var mı? ( artık ben varım tabi ki )

Blog yazmaya eşimin teşviki ile başladım. Sana iyi gelir bence yazmayı birşeyler paylaşmayı seviyorsun, bakarsın zamanla para da kazanırsın dedi :p para kazanma işi zor,o biraz daha profesyonellik istiyor ama yazmak gerçekten iyi geliyor. Çok vaktimi almıyor çünkü vakit ayırmıyorum :)) Düzenli yazmak istiyorum aslında ama Ertuğrul un uyku düzeni karışık,ben de uykuyu çok seviyorum. Uyanık olduğu zamanlarda da bilgisayara oturmak onun zamanından çalmak gibi geliyor. Blog arkadaşlarım bence var bir kaç tane ama onlar da benimle aynı fikirde mi bilemem :)) Buluşup görüşmek telefon vs yok ama,sadece blog ve arada gmail :)


3- Çocuklu hayat nasıl, sanırım mesleğini bırakmışsın yada ara vermişsin, çok da güzel bir mesleğin var tabi, bu kararı nasıl verdin?
Çocuklu hayata aslında hala alışamadım desem abartmış olur muyum emin değilim: ) Ertuğrul' un bir dönem haftada 4 gün dersi vardı. Yarım gün gidiyordu. Ikimiz de yoruluyorduk. Dersten geri kalan zamanda hasta bakarsam aklım Ertuğrul da oluyordu. Tamam annem ilgileniyordu ve muayenehanede yanımda idi, yine de aklımın yarısı onda oluyordu. Hasta gelmesin diye beklediğim zamanlar oluyordu. Hasta olmadığı zaman da hasta gelmezse de niye gelmiyor yanlış bir şey mi yaptım diyordum.. Yani ne işte ne annelikte tam olamıyor yarım kalıyordum. Okuduğum yazılar, Ertuğrul un tepkilerinde gördüklerim beni işi bir süre bırakma fikrine itti. okulunun öğretmenlerinin de fikrini aldım,onlar da iyi olur deyince kapattık muayenehaneyi. Ilk fikrim 6~7 ay kadar durur tekrar çalışırım idi ama şu an da Ertuğrul gerçekten toparlanıp bensiz durduğu zaman ancak diyorum..Zaten 7 ay dolmak üzere ve Ertuğrul henüz yürümüyor oturmuyor bile..






4- Ertuğrul, tabi ki olmazsa olmaz evlatlarımız. Özel ve çok yakışıklı olduğunu gördüm. maşallah ömrü uzun şansı bol olsun inşallah . Tabi ki yazılarının çoğunu okudum. Ama senin anlatmak istediğin diğer anneleri bilgilendirmek için kendi tecrübeleri anlatmak istermisin diye sormak istedim.
Öncelikle teşekkür ederiz efenim, oğlusuma dışardan bir gözün de yakışıklı demesi hoşuma gitti :)
Ne anlatabilirim bir bakalım..
Benim yapmadığım içimde kalanlar var mesela. Anne sütü ben 4 ay verebildim. Emmedi sağarak verdim. Belki diyorum,biraz daha çabalasam,aç kalmasına dayansam emer miydi,ben daha çok süt çayı içsem,daha sık sağsam vs süt daha uzun süre olur muydu.. Velhasıl anne sütüne önem versinler. Egzerzizlere doğumla başlasın masalları falan ihmal etmesinler. Sağlıklı çocukların da ihtiyacı var sonuçta.. Sağ beyin geliştiren kartlara ben 2.ayda başladım aslında,ama çok ilgi duymayınca yeterince sık kullanmadım,onlar kullansınlar.. Ben annesiyim başkası benim gibi bakamaz demesinler,anneanne baba babanne yardımları kabul etsinler. Böylece dinlenirler ve daha dinç bir kafa ve vücutla bebekleriyle ilgilenmeye devam edebilirler.. Sanırım bu kadar.. :)
Röportaj için öncellikle şapşik anne ye çok teşekkür ederim. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. İlk resme bakarmısınız lütfen. Anne oğul ne kadar birbirlerine benziyorlar. Benim çocuklarım niye hiç bana benzemiyor :-((( Böyle annesine benzeyen kuzuları görünce azıcık kıskanıyor muyum ne :-))) 

 Ertuğrul'un gülen yanaklarından kocaman öpüyorum.... Sevgiyle ve mutlulukla kalın.

10 yorum:

  1. Ellerine sağlık: ) pek mahçup oldum ne güzel şeyler yazmışsın :) seni tanımak beni çok mutlu etti. :)
    Ertuğrul doğduğu zaman babasının kopyasıydı nasıl oldu bana döndü bilmem :) aynaya çok bakmış derlerya öyle galiba :) gerçi bu ara değişmeye başladı yine yüzü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynaya çok baktım kızımda ama olmadı :-)))
      Huyu suyu bile babası :-))) olsun ben babasını da seviyorum zaten :-))) öyle teselli ediyorum kendimi :-))

      Sil
    2. Benimkinin de huyu suyu babasi :) bazen ikisi bir arada cekilmez olabiliyorlar ama olsun: ))

      Sil
  2. Aa gerçekten dimi bu ilk resimde bende cok benzettim.Benim kizimda aynı babası.O kadar karnında tası ne zahmetlerle dogur bak gitsin babasina ceksin 😃 bu ikili favori anne cocugum.Bayildim röportaja ve resimlere.Yakisikli ve güzel masallah 💙🌼

    Ayrıca sanada kocaman tesekkür ederim katildigin icin.Cok güzel olmus.Ellerinize yüreginize saglk 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de favorim onlar :-))) her ikinizi de tanıdığıma çok memnun oldum, teşekkürler, sevgiler 😊

      Sil
    2. Pek utandim kizlarrr teşekkür ederiz :))

      Sil
  3. Çok keyifli olmus 😊

    YanıtlaSil
  4. Böyle arkadaşlar edinmek ne güzel:)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bloğunuzu tesadüfen gördüm ve katıldım, ben de beklerim :))bugün yeni bir çekiliş de başlattım umarım ona da katılma imkanının olur sevgiler.. http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir etkinlik olmuş.Samimi,sıcak...Keyifle okudum.İkinizin de emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil

Yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir.